آیا جراحی پروتز سینه اعتماد به نفس را بالا می‌برد؟

دلایل زیادی برای عمل جراحی زیبایی سینه وجود دارد. برخی از افراد می خواهند فرم سینه هایشان شبیه به قبل از دوران بارداری شود و  برخی دیگر تمایل دارند که سینه هایشان حجیم شود. بعضی از خانم ها می خواهند یک تغییر کاملا طبیعی روی سینه هایشان انجام دهند و برخی دیگر تمایل دارند که به طور کل سینه هایشان بزرگتر شود. همه این زنان می خواهند سینه هایشان تناسب بیشتری با بقیه بدن خود داشته باشد، یعنی مهمترین دلیل عمل جراحی سینه همین مورد  است. در هر صورت، زنان این قضیه را فهمیده اند که با جراحی سینه فقط ظاهر فیزیکی آنها تغییر نمی کند، بلکه اعتماد به نفس آنها نیز با بهبود ظاهرشان افزایش می یابد.

ایمپلنت سینه می‌تواند میزان رضایت از زندگی را افزایش دهد.

در بررسی های اخیر، بیش از ۱۸۰۰ نفر از نظر جنبه های مختلف نظیر سبک زندگی و نوع تفکر با هم مقایسه شدند. این افراد از میان بیمارانی که جراحی پلاستیک انجام داده بودند و یا خواهان جراحی پلاستیک بودند انتخاب شدند و در مقابل افرادی که تمایل به انجام جراحی پلاستیک نداشتند نیز مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که انجام این روش می‌تواند دیدگاه مثبت‌تری نسبت به زندگی ایجاد کند و اعتماد به نفس را افزایش دهد. افرادی که جراحی پروتز سینه انجام داده بودند، رضایت عمیق‌تر از زندگی، شادی روزانه بیشتر و به طور کلی عزت نفس بالاتری داشتند. اکثر این افراد گزارش دادند که به طور کلی از تمام بدن خود بسیار راضی و خوشحال هستند، نه فقط از ناحیه ای که عمل در آن صورت گرفته است. متاسفانه تحقیقات نشان داد،  افرادی که عمل زیبایی انجام نداده بودند سطح اضطراب بالاتر و احساسات سالم کمتری نسبت به افرادی که جراحی کرده بودند، داشتند.

ایمپلنت سینه و اصلاح ناهنجاری‌های ژنتیکی باعث تقویت عزت نفس می‌شود.

به طور کلی برخی زنان به دلیل مسائل ژنتیکی با سینه‌های کوچک یا افتاده به دنیا می‌آیند. از آنجایی که ژن های ارثی شکل سینه و میزان تراکم بافت سینه را مشخص می کنند، در نتیجه بدون جراحی نمی توانید کاری برای بهبود ظاهر آنها انجام دهید. بزرگ کردن و فرم دادن سینه به شما این قدرت را می دهد که قدرت ژنتیک را که برای سینه های شما شکل و فرم نامناسب ایجاد کرده است،  خنثی کنید. در واقع جراحی سینه به شما این امکان را می دهد تا از پوشیدن سوتین های ناراحت کننده خودداری کنید.

جایگزین جراحی سینه، همان روش سنتی یعنی پوشیدن سینه بند مناسب است. سوتین می تواند از نظر ظاهری سینه های پرتر و بهتری را برای شما به نمایش بگذارد. با این وجود، پوشیدن یک سینه بند حجیم کننده با سیم زیرین ممکن است که برای شما بسیار ناراحت کننده باشد. علاوه بر آن هنگام درآوردن سوتین، مجددا فرم سینه به حالت عادی بازمی گردد. با بزرگ کردن و لیفت سینه نه تنها می توانید برای همیشه به ظاهر دلخواه خود دست پیدا کنید بلکه از شر سوتین با سیم های مزاحم نیز خلاص می شوید. شما می توانید بدون اینکه پشت سوتین و لباس های گشاد پنهان شوید تا عیوب خود را پنهان کنید، به راحتی تنها یکبار جراحی سینه انجام دهید و برای همیشه بدنی خوش فرم و مناسب داشته باشید.

لیفت سینه روشی کم خطر است و دوره نقاهت خیلی کمی دارد. بزرگ کردن سینه با روش لیفت، مجددا ظاهر جوان را باز گردانده و زیبایی شما را احیا می کند. درنهایت وقتی که از ظاهر خود راضی باشید، اعتماد به نفس شما نیز افزایش پیدا می کند و در تمام جنبه های زندگی شما تاثیر مثبت خواهد گذاشت.

ایمپلنت سینه: انتظارات در مقابل واقعیت

ایمپلنت سینه در واقع قدمی مثبت و مهم برای اکثر زنان است. مطالعات نشان داده که کاشت سینه می تواند عزت نفس را افزایش داده و  همچنین به رضایت جنسی زوجین کمک زیادی بکند. مطالعات همچنین به اهمیت حیاتی اطلاع رسانی پزشکان و آگاه کردن زنان، قبل از جراحی ایمپلنت سینه نیز اشاره کرده است. زنانی که قبل از جراحی دارای مشکلات روانی بوده و یا اعتیاد به الکل داشته باشند، ممکن است سال‌های بعد در معرض خطر خودکشی قرار گیرند.

این نکته را در نظر بگیرید که بسیار مهم است قبل از اقدام به جراحی درک کاملی از پروسه و هزینه‌های مالی این عمل داشته باشید وگرنه در صورت عدم تطبیق شرایط بعدا ناامید خواهید شد.

  • بیمه درمانی هزینه پروتز سینه را پوشش نمی دهد.
  • بیمه هیچ گونه جراحی تکمیلی را نیز تحت پوشش قرار نمی دهد. زیرا ممکن است که عوارضی رخ می دهد، و گاهی اوقات انجام جراحی هایی برای اصلاح یک مشکل ضروری است.
  • ممکن است نیاز باشد که ایمپلنت هایی نظیر سالین و سیلیکون به دلیل شکستگی در مقطعی تعویض شوند.

حدود ۱ تا ۲ درصد از ایمپلنت‌های سینه در هر سال شکسته و یا خالی می‌شوند و معمولا اکثر آنها در نهایت نیاز به تعویض دارند. بنابراین شاید نیاز باشد که در طول زندگی خود چندین عمل جراحی سینه داشته باشید.

نکته مهم دیگر این است که سینه‌های زن به طور طبیعی و با افزایش سن تغییر می‌کنند، این در حالی است که ایمپلنت سینه ثابت باقی می‌ماند. به عنوان مثال ایمپلنت‌های سینه‌ای که در سن ۲۲ سالگی خوب به نظر می‌رسند، ممکن است بعد از بچه دار شدن، شیردهی یا بزرگ‌تر شدن برای همان زن دیگر ظاهر خوبی نداشته باشند.

وقتی ایمپلنت سینه تنها پوشاننده مشکلی بزرگتری می‌شود.

هنگامی که عزت نفس بسیار پایین و شکننده باشد، در آن زمان افراد ممکن است که انتظارات غیرواقعی از جراحی کاشت سینه داشته باشند. در واقع آنها به دنبال بهبود و تغییر حس خود هستند. فاصله زیادی بین اهداف و آنچه که می توان به دست آورد وجود دارد.

این زنان، جراحی کاشت سینه را تنها یک مرهم برای مشکل بزرگتر می بینند. آنها بعد از جراحی احساس بهتری دارند. اما در نهایت این عمل نمی تواند حس شکننده و عزت نفس آسیب دیده آنها را بهبود دهد در نتیجه آنها پس از مدتی دوباره افسرده می شوند.

متاسفانه برخی  تحقیقات نشان می دهد که خطر خودکشی در برخی از زنان که عمل ایمپلنت انجام داده اند، پس از مدتی(معمولا ۲۰ سال بعد)، افزایش می یابد. در واقع این زنان معمولا  امیدوار بودند که کاشت سینه راه حلی کامل و جامع برای مشکلات سلامت روان آنها است.

همچنین ممکن است که خانم‌های درگیر با بیماری روانی ، بعد از ایمپلنت‌ها احساس بهتری پیدا کنند. در هر صورت مطالعات در ابتدای جراحی، مقدار زیادی از رضایت و بهبود کیفیت زندگی را نشان داده است.

اما متاسفانه یک دهه بعد، این رضایت به دلایلی محو می شود. ممکن است بیماری روانی بعدها بدتر شده و یا حتی بعد از جراحی سینه ایجاد شده باشد. در هر صورت ما به طور قطع نمی دانیم که دلیل کم شدن رضایت با گذشت زمان به چه دلیلی اتفاق می افتد.

سخن آخر

زنان باید از خطر بعد روانی این عمل آگاه باشند. فرد باید بداند که آیا سابقه افسردگی دارد یا خیر. همچنین باید بداند که احتمال بازگشت افسردگی وجود دارد. یک جراح زیبایی خوب می تواند به زنان کمک کرده و آنها را  ارزیابی کند که آیا انتظارات و دلایل آنها برای جراحی ایمپلنت سینه واقع بینانه است یا خیر. برخی از جراحان ممکن است بیمارانی را که درخواست‌های غیرواقعی دارند قبول نکنند و  تمایل آنها به جراحی را نشانه‌ای از مشکلات روانی و عاطفی بدانند. علاوه بر آن جراحان نیز باید به دقت بیماران خود را از نظر میزان اعتماد به نفس و اختلال روانی بدشکلی بدن بررسی کنند. اختلالات روانی بدشکلی معمولاً علت اصلی اعتیاد زنان به جراحی زیبایی است. و این اختلال باید توسط درمانگر، صحبت با او و یافتن راهی برای درمان این عارضه برطرف شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *